Hejaramsor till FIFA 12, PES - Instruktioner om hur du använder ramsorna på Xbox och Playstation


FIFA 13

Vi har vad du behöver för att göra ditt FIFA 13 spel mer realistiskt - gratis hejaramsor som du kan ladda upp till ditt FIFA och skrika ut när du spelar. Du kan välja olika ramsor för olika händelser i spelet. Du kan använda In med bollen i mål eller Segern är vår!

Givetvis kan du välja mellan samtliga ramsor på hemsidan, inte bara dom svenska. Du kan använda Easy Easy när du gör mål eller varför inte Never Seen A Salad om du spelar mot en knubbig kompis. Det är helt upp till dig att välja mellan över 20.000 hejaramsor från hemsidan. En av våra användare, Jack, har snällt nog skickat in en video som visar hur man laddar upp ramsor till FIFA 13 på Playstation. Tack Jack, vilket legend! Det fungerar på samma sätt med Xbox också.

Instruktioner:

1.Ladda ner hejaramsorna till din dator och kopiera sedan över dom till ett USB-minne.

2. Plugga in USB-minnet i din Xbox eller PS3 och gå till 'Musik'.

3. Välj triangeln över USB4. Välj dina ramsor och klicka kopiera, dom kommer nu finnas i din musik.

Det är ganska praktiskt att skapa en spellista för ditt spel, på så vis kan du spela upp mer än en MP3 i någon av dom 5 sektionerna där du kan ladda upp MP3.

1. Välj Skapa Ny Spellista och döp den till ett lagnamn, klicka på triangeln och välj 'Redigera'.

2. Hitta dina ramsor och dra dom över till din spellista, när du är lagt över alla ramsor för det laget så är din spellista färdig!

Få in dom i spelet:

Gå till Mitt FIFA 13, klicka på 'Min musik och ramsor' och välj 'Anpassa Fifa'.3 val:- My FIFA 13: Ändra/Redigera meny och favorit lag ljud)- Virtual Pro: redigera/ändra virtual pro & pro club ljud.- Ligor & lag: ändra/redigera andra ligor & lag ljud. Varje inkluderar olika händelser där du kan lägga till en ramsa: När laget går på planen, när det blir mål, när ett lag har vunnit, när ett lag förlorar, publikens ramsor (spela upp när du vill under normalt spel.)

Det är allt du behöver göra egentligen, gå igenom händelserna och välj MP3 filerna/spellistorna du vill använda. När du ändrar någon inställning kommer du automatiskt få en fråga om du vill använda den valda spellistan eller MP3 filen till antingen en specifik händelse, för alla händelser för det laget eller för en specifik händelse för samtliga lag i den ligan. Glöm inte att under 'Klubbar och Ligor' finns möjligheten att välja olika spellistor/MP3 filer till olika lag.

Om du väljer ramsor för två lag och sen spelar dom lagen emot varandra så kommer respektive lags ramsor att spelas under spelets gång. Beroende på vem som vinner och vilket lag som är hemmalaget bestämmer hur ofta varje lags ramsa spelas, precis som på riktigt, coolt eller hur?

Tips för när du laddar upp hejaramsor till FIFA:

Skapa en spellista med ramsor för alla lag, välj denna till samtliga lag och välj sen ut en specifik spellista/MP3 fil till ett specifikt lag. Om du gör tvärtom och först väljer specifika för varje lag och sen väljer ramsor för samtliga lag kommer dom specifika att raderas/ersättas och det är inte kul alls att behöva börja om så glöm inte det!

Spela online genom att använda endast ditt VP, skapa en klubb och ändra ditt online lags ramsor på samma sätt som du gör med dina vanliga lag. Endast du kommer höra dom men du kan få dina vänner att välja samma ramsor för er online klubb och på så sätt kunna dela upplevelsen med dom.

***Vi har gjort vårt bästa med att översätta dessa instruktioner från engelska till svenska. Dom kanske inte stämmer till fullo. Om du har en bättre beskrivning på hur man går till väga på svenska så skulle vi uppskatta om ni har lust att skicka in det till oss i kommentarsfältet nedan.Back to Foul Blog