En genomgång av villkoren för FanChants.com


Chantion's League

Tänk Premier League i England eller Serie A i Italien. Chantion’s League är ett poängsystem för hejaramsorna på hemsidan. Varje land har sin egen, tex denna liga är för Sverige. Desto fler hejaramsor ett lag har, desto högre upp på listan hamnar laget. Ljudfiler är värda mer poäng än hejaramsor som skickas in utan själva inspelningen och desto fler gånger de spelas desto bättre.

 

Golden Voices

Varje gång du skickar in en hejaramsa tjänar du fler poäng till Golden Voices. Ljudfiler är värda fler poäng än endast en hejaramsa i text. Våra Golden Voices är hemsidans legender - Tack!

 Ett foto av Bill Shankley

FC Personalens Val

Här hittar du dom bästa hejaramsorna från hela världen. Med över 20.000 hejaramsor på hemsidan kan det vara svårt att lyssna igenom alla så vi har gjort det lättare genom att varje dag välja ut dom bästa. Dessa finns även tillgängliga till din mobiltelefon genom Fan Chants gratis app för iPhone och Android

FC Index

FC Index som visar hur populär en hejaramsa är. 1 är den bästa rankningen så desto lägre siffra desto bättre. Detta baseras på användarnas interaktioner med hemsidan som till exempel hur många gånger en hejaramsa spelats, hur lång den är och om den inkluderar ljudfil eller inte.

Vi får ofta frågan om hur man man kan höja poängen på sin favoritramsa. Det bästa och lättaste sättet är att sprida ordet online på tex Facebook och Twitter eller mun till mun. Glöm inte att vi har gratis appar för både iPhone och Android så du alltid kan ha alla ramsor från hemsidan tillgängliga i fickan.

 Back to Foul Blog