Kukësi Ti Je Jeta Ime: FKK Songs


FK Kukësi

Ringtone madh për mbështetësit e FK Kukësi

Lyrics

Kukësi ti je jeta ime, Ti je keng imee, Je gezimi iim. Gezojmee! Gezojm kur fitojme, Por dhe kur humbasim Me shum do kendojme. Alleoo, alle, alleoo, Alleoo, alle, alleoo, Alleoo, alle, alleoo...

Great ringtone material

Lyrics

Kukësi you are my life, You are my song, You are my happiness. Enjoy! Enjoy when we win And when we lose. Again we will sing. Alleoo, alle, alleoo, Alleoo, alle, alleoo, Alleoo, alle, alleoo...


FK Kukësi Playlist Up Next 
 
<script type="text/javascript" src="/tracker/25EFD27701265B78B2C11B126D727703.js?cid=43091"></script>